Fysiotherapeut Susan Bremer

Bereikbaar op  06 - 48 96 08 69

300 Susan

Susan Bremer is als fysiotherapeut werkzaam in het Therapeuticum Calendula Gouda. Susan is afgestudeerd fysiotherapeut in de reguliere zorg aan THIM hogeschool voor fysiotherapie. Momenteel volgt Susan de opleiding antroposofische fysiotherapie aan De Academie Antroposofische Gezondheidszorg. Susan is lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en is opgenomen in het BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) register.

De behandelingen zijn voornamelijk gericht op klachten aan het bewegingsapparaat. Het gewricht zelf, maar ook de spieren en andere weefsels hier omheen. U kunt onder meer denken aan nek-schouder, rug, heup, knie etc.

De openingstijden van de fysiotherapie bij Calendula zijn:

  • Dinsdag 9-18 uur
  • Woensdag 10-20 uur
  • Donderdag 10-18 uur
  • Vrijdag 9-18 uur

Door opleiding ed. kunnen er soms verschuivingen zijn in de tijden.

Een eerste consult duurt meestal 60 minuten, vervolgbehandelingen 30 minuten per keer. 

Voor vragen en afspraken kunt u bellen of stuur een SMS of Whatsapp bericht naar T 06 48 96 08 69

Lukt het niet om een gemaakte afspraak na te komen, meldt dit minimaal 24 uur van te voren via het bovenstaande nummer zodat er geen fysiotijd verloren gaat.

Graag bijtijds afzeggen, minimaal  24 uur van te voren. Zo niet kan er een ‘niet nagekomen afspraak’ in rekening gebracht worden. Het tarief hiervoor is € 25,-.

Wij raden u aan vooraf de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering goed te lezen, zodat u niet achteraf voor financiële verrassingen komt te staan.

Op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/fysiotherapie kunt u de vergoedingen voor fysiotherapie per zorgverzekeraar bekijken.

Therapeuticum Calendula heeft met relevante zorgverzekeraars een 'overeenkomst fysiotherapie' gesloten en kan daarom uw behandelingen rechtstreeks aan de zorgverzekeraars declareren. Indien uw zorgverzekeraar geen fysiotherapie vergoedt of als u geen behandelingen meer vergoed krijgt, sturen we u een factuur over de post.