Nieuwe fysiotherapeut Jeanine Frenk

Onze fysiotherapeute Susan Bremer heeft aangegeven dat ze heel graag bij Calendula werkt, maar… dat ze haar geliefde wil volgen naar Zwitserland en daar gaan werken als fysiotherapeute.

We zullen Susan enorm missen!

Maar…. Ze heeft gezorgd voor een passende opvolgster: per 1 juni draagt ze de fysiotherapiepraktijk over aan Jeanine Frenk.

Hieronder stelt Jeanine zich aan u voor:

 

Mijn naam is Jeanine Frenk. Nadat ik in 2007 terugverhuisde vanuit Curaçao naar Nederland, en de HAVO heb afgerond, ben ik meteen gestart met de opleiding tot fysiotherapeut.

Na het behalen van mijn diploma heb ik drie jaar gewerkt in een eerstelijns praktijk in Scheveningen en 1 jaar voor de Bergman kliniek in Rijswijk.

Op dit moment volg ik de masteropleiding manuele therapie op de universiteit in Amersfoort. Ik heb er erg veel zin in om te starten bij Therapeuticum Calendula!

 We heten Jeanine van harte welkom in het therapeuticum en hopen op een prettige samenwerking.

Fysiotherapeut Susan Bremer

Bereikbaar op  06 - 48 96 08 69

300 Susan

Susan Bremer is als fysiotherapeut werkzaam in het Therapeuticum Calendula Gouda. Susan is afgestudeerd fysiotherapeut in de reguliere zorg aan THIM hogeschool voor fysiotherapie. Momenteel volgt Susan de opleiding antroposofische fysiotherapie aan De Academie Antroposofische Gezondheidszorg. Susan is lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en is opgenomen in het BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) register.

De behandelingen zijn voornamelijk gericht op klachten aan het bewegingsapparaat. Het gewricht zelf, maar ook de spieren en andere weefsels hier omheen. U kunt onder meer denken aan nek-schouder, rug, heup, knie etc.

De openingstijden van de fysiotherapie bij Calendula zijn:

  • Dinsdag 9-18 uur
  • Woensdag 10-20 uur
  • Donderdag 10-18 uur
  • Vrijdag 9-18 uur

Door opleiding ed. kunnen er soms verschuivingen zijn in de tijden.

Een eerste consult duurt meestal 60 minuten, vervolgbehandelingen 30 minuten per keer. 

Voor vragen en afspraken kunt u bellen of stuur een SMS of Whatsapp bericht naar T 06 48 96 08 69

Lukt het niet om een gemaakte afspraak na te komen, meldt dit minimaal 24 uur van te voren via het bovenstaande nummer zodat er geen fysiotijd verloren gaat.

Graag bijtijds afzeggen, minimaal  24 uur van te voren. Zo niet kan er een ‘niet nagekomen afspraak’ in rekening gebracht worden. Het tarief hiervoor is € 25,-.

Wij raden u aan vooraf de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering goed te lezen, zodat u niet achteraf voor financiële verrassingen komt te staan.

Op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/fysiotherapie kunt u de vergoedingen voor fysiotherapie per zorgverzekeraar bekijken.

Therapeuticum Calendula heeft met relevante zorgverzekeraars een 'overeenkomst fysiotherapie' gesloten en kan daarom uw behandelingen rechtstreeks aan de zorgverzekeraars declareren. Indien uw zorgverzekeraar geen fysiotherapie vergoedt of als u geen behandelingen meer vergoed krijgt, sturen we u een factuur over de post.