Fysiotherapeut Susan Bremer

06 48960869

Registratie

De fysiotherapeuten zijn lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en van de NVAF (Nederlandse Vereniging van Antroposofische Fysiotherapeuten) en zijn opgenomen in het BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) register. Wij raden u dringend aan vooraf de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering goed te lezen, zodat u niet achteraf voor (financiële) verrassingen komt te staan. Aan de hierna geplaatste opsomming kunt u geen rechten ontlenen. De fysiotherapeuten hebben met diverse Zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten. 

Voor vragen en een brochure met meer informatie kunt u bij de fysiotherapeute of ’s morgens op de administratie terecht. Op de website van de NVAZ staat een film over Fysiotherapie.

Het tarief voor een niet nagekomen afspraak bedraagt 75% van het tarief van de voorgenomen behandeling. Deze wordt in rekening gebracht aan de patiënt indien de afspraak binnen 24 uur voor de afgesproken tijd wordt afgezegd. 

 In het overzicht staan de vergoedingen voor fysiotherapie per zorgverzekeraar de pagina kunt u bekijken op: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/fysiotherapie .