Fysiotherapie en Ritmische massage

Fysiotherapie is een paramedisch beroep dat zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens.

Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Je lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals je gewend bent. Misschien kan fysiotherapie dan helpen. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en zorgt dat jij optimaal kunt (blijven) bewegen.

U kunt zonder verwijsbriefje van de huisarts rechtstreeks naar de fysiotherapeut.

Inge Garbe, antroposofisch fysiotherapeut

BIG register: 89048973204

Inge

Mijn naam is Inge Garbe

Sinds 1997 ben ik werkzaam als fysiotherapeut, al gauw specialiseerde ik mij in de antroposofische fysiotherapie met name de ritmische massage.

Ritmische massage is een zachte massage die diep doorwerkt in het lichaam. Door specifieke handgrepen wordt het lichaam uitgenodigd om disbalans te herstellen. Disbalans in bijvoorbeeld een te hoge of te lage spierspanning, pijn, kou aan het lichaam, een gebrek aan vitaliteit, te veel in je hoofd zitten en je niet goed verbonden voelen met je lichaam. In een behandeling wordt een groter gebied dan het aangedane lichaamsdeel gemasseerd.

De behandelingen richten zich op het herstellen van het genezend vermogen van de mens, dat vooral in de ritmische processen is gelegen.

Behandelingen vallen onder de vergoeding fysiotherapie.

Ik ben op dinsdagmiddag aanwezig bij Calendula.

Mocht u een afspraak willen maken dan kan dat via de assistentes op tel:

0182 – 580344

Of 

010-4205580 Therapeuticum Helianth afd. fysiotherapie 

(Graag erbij vermelden dat het om een afspraak in Gouda gaat)