Informatie over het huren van De Berk

De Berk is onderdeel van één van de gebouwen van het therapeuticum Calendula gelegen op een rustige locatie aan de rand van de binnenstad van Gouda. Vanuit de zaal van ruim 50 m2 kijkt u uit op een sfeervolle binnenplaats. De lichte, bijna vierkante ruimte (8 x 7 meter) is gelegen op het noorden en is geschikt voor vele doeleinden. Voorbeelden daarvan zijn: het houden van cursussen, lezingen, vergaderingen, workshops, repetitieruimte voor kleine koren, ensembles, e.d.. 

De Berk heeft een eigen ingang, toiletgroep, een kleine keuken en is toegankelijk voor minder validen. De aanwezige massief eiken (geïsoleerde) vloer maakt de ruimte ook zeer geschikt voor bewegings – en meditatiecursussen. 

De zaal is op alle weekdagen met uitzondering van de woensdagmiddag voor zowel langdurige als incidentele verhuur beschikbaar. Op eigen terrein is er een beperkt aantal parkeerplaatsen. Meer (gratis) mogelijkheden bevinden zich op korte loopafstand. De Berk is met bus 3 vanaf station Gouda goed bereikbaar.

Tarief

Het tarief is gebaseerd op verhuur per dagdeel:

Ochtend 08.30 uur tot 12.30 uur
Middag13.00 uur tot 17.00 uur
Avond19.00 uur tot 23.00 uur


Tarief per dagdeel € 66,00 incl. gebruik van de keuken.
Tarief bij doorlopende huur op aanvraag. Andere tijden en combinaties zijn bespreekbaar.

Meer informatie of interesse ?

Neem contact op met Angelica Wilkens; 

verhuur@therapeuticumcalendula.nl