Veranderingen in de huisarts bezetting

Tot onze grote spijt gaat huisarts Carolien Grooters verhuizen en is het voor haar niet meer haalbaar om bij ons te werken. Patienten en medewerkers, we zullen haar missen! Het goede nieuws is dat we een fijne nieuwe huisarts hebben gevonden die heel graag bij Calendula wil komen werken: Munira Alwani. We verheugen ons op de samenwerking!

Hieronder leest u wat Carolien Grooters u en ons schrijft en stelt Munira Alwani zich voor.

 Aan alle patiënten en medewerkers van Therapeuticum Calendula,

Na ruim twee jaar neem ik eind september 2017 afscheid als waarnemend huisarts in Therapeuticum Calendula. Nu ik verhuisd ben naar Arnhem is de reis afstand naar Gouda te groot. Ik wil bij deze alle mensen die ik heb ontmoet danken voor de openheid, het vertrouwen en de fijne samenwerking. Het is een waardevolle en inspirerende werkplek geweest. Wat mij telkens verwondert en motiveert als huisarts is de moed van mensen om manieren te zoeken hun lot te dragen. Zo komt iedereen iets tegen op het levenspad waarbij de dokter een stukje mag meelopen. Een werkdag is voor mij als een reis door allerlei werelden in het leven van patiënten, maar ook van collega’s. Nu ik een nieuwe stap in mijn eigen leven zet kijk ik vooruit en ben ik natuurlijk nieuwsgierig wat het mij en mijn kinderen gaat brengen. Als ik terugkijk op de tijd bij Calendula dan hoop ik van harte dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan het gevoel van gezondheid van velen die ik heb ontmoet. Ik wens het team van medewerkers van Calendula een goede voortgang. Het is mooi om te zien dat dit toegewijde team de gezondheid van de patiënt zo duidelijk  centraal stelt ondanks de druk die er vanuit de regelgeving op de gezondheidszorg wordt uitgeoefend. Verder wens ik natuurlijk de nieuwe huisarts, Munira, een goede start toe.

Carolien Grooters, Huisarts

Munira Alwani stelt zich aan u voor

Ik ben geboren in Rotterdam en ik heb zowel de studie geneeskunde als mijn huisartsopleiding aan de Erasmus universiteit gedaan. Na tien jaar werken in de geneeskunde, waarvan vijf jaar, met veel plezier, als "regulier" huisarts, merk ik hoe multidimensionaal gezondheid is. Daartoe start ik in september 2017 met de opleiding antroposofisch arts.

Door te gaan werken bij Calendula hoop ik mijn werk als huisarts en mijn interesse voor een holistische aanpak te kunnen combineren." 

Munira Alwani, huisarts

Aanwezigheid van de huisartsen vanaf 1 oktober 2017:

  • Madeleen Winkler: dinsdag t/m vrijdag
  • Manon Bos: maandag en dinsdag
  • Munira Alwani: maandag, donderdag en vrijdag

Griepprik

Voor de jaarlijkse griepvaccinaties kunt u vanaf 10 oktober bij ons terecht. De uitnodigingen zullen zo snel mogelijk verstuurd worden. 

Lezing over Warmte

Warmte helpt altijd, warmte troost.

Op 14 november 2017 verzorgt Madeleen Winkler een lezing over warmte. 

Warmte is behulpzaam bij 'koude ' ziektes, zoals slijtage en kanker, maar ook bij 'warme' zoals ontstekingen. Ook heeft warmte een helende werking na trauma's en verlies.
De lezing start om 20.00 uur in de Berk, vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Kunstsessie ‘Wát een schoonheid!’

Kunst waar je energie van krijgt

  • Verlang je naar positieve en ontspannen gedachten?
  • Wil je meer oog voor mooie dingen in het leven?  

Leer naar de dingen kijken op een manier die vóór je werkt. Je bent van harte

welkom om schoonheid te ervaren. In jezelf en in de wereld om je heen.

Met inspirerende creatieve oefeningen en gesprek.

Donderdag ochtenden 10.30 tot 12 uur of avonden 18.30 tot 21.00 eens in de twee weken.

Therapeuticum Calendula Krugerlaan 79 Gouda

Kosten 5- rittenkaart €99 (1 proefles gratis)

Aanmelden en vragen lilianveradijkema@hotmail.com / 06-17481120